19 November 2008

Δράσεις της Επιτροπής 27/11 - 20/12

Στην ανοιχτή συνέλευση κατοίκων αποφασίστηκαν για το επόμενο διάστημα οι εξής κινητοποιήσεις:

- Συγκέντρωση διαμαρτυρίας - πορεία προς το χώρο του Ιπποδρόμου με προσυγκέντρωση στην Πλατεία Τζιτζιφιών, το Σάββατο 20 Δεκέμβρη.

- Η επόμενη ανοιχτή Επιτροπή Αγώνα στην οποία μπορεί να συμμετέχει όποιος θέλει, θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 27 Νοεμβρίου, στις 19:30, στο Πολιτιστικό Κέντρο (Ηρακλέους & Αγνώστου Στρατιώτου). Σε αυτήν θα συζητηθούν όλα τα πρακτικά ζητήματα που προκύπτουν, προκειμένου να πραγματοποιηθεί η συγκέντρωση ενάντια στο ξεπούλημα του Ιππόδρομου και της Παραλίας.

Αποφασίστηκε παράλληλα η μέθοδος προπαγάνδισης της δράσης μας, που περιλαμβάνει την έκδοση αφίσας και τετρασέλιδου που θα καλεί τους κατοίκους της Καλλιθέας στη συγκέντρωση και θα διανέμεται από το τραπεζάκι που θα στήσει η επιτροπή αγώνα σε μέρες και περιοχές που θα οριστούν από την συνάντηση της Πέμπτης.

Καλούμε όλους τους κατοίκους της Καλλιθέας να πάρουμε τα πράγματα στα χέρια μας και να διεκδικήσουμε να μην ξεπουληθούν ο Ιππόδρομος και η παραλία.

ΟΛΟΙ στην Ανοιχτή Επιτροπή Αγώνα και στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας.

2 comments:

Παναγιώτης Μπαζιωτόπουλος said...

Το να σας αποκαλέσω περιπλανόμενους ψευτοπεριβαλλοντολόγους είναι το λιγότερο που μπορώ κάνω...

Να ξεκαθαρίσουμε εν τω μεταξύ ένα πράγμα...

Αυτή η κομματική και Συριζάτη (ή και Πασοκάτη) χυδαιότης πρέπει να τελειώσει...

Με πολιτισμένο τρόπο ευελπιστώ...

Διότι δυστυχώς τον πολιτισμό ακολουθούν πράξεις έλλειψης πολιτισμού... απο αυτές που τα Συριζάτα συντρόφια γνωρίζουν και εφαρμόζουν... Ξέρετε εσείς ποιές ειναι αυτές οι πράξεις... χουλιγκανισμού και βαρβαρισμού... είσθε σπεσιαλίστες εξ αγχιστείας...

Εύχομαι ο πολιτισμός να πρυτανεύσει αλλά υπάρχουν και διακριτά όρια... και ο νοών νοείτω...

Προς το παρόν, τα μέλη της αποκαλούμενης επιτροπής, αν δεν επιθυμούν να αποκαλεστούν κουκουλοφόροι, να τοποθετήσουν εδώ τα τηλέφωνά τους και την διεύθυνση της κατοικίας τους.

Άλλωστε οι άλλοι οι γνωστοί ως 131 (μάλλον οι ίδιοι θα είστε... αν και το απεύχομαι) του Ελαιώνα μόνο στο βοτανικό δεν μένουν ενω λειτουργούν με συνήγορο Συριζάτο δικηγόρο...

Ω ποια χυδαιότης... ποίος πολιτικός εκμαυλισμός, ποια κατάλυση του δημοκρατικού μας πολιτεύματος, ποίος ξεπεσμός των συνταγματικὠν μας επιταγών, ποίος ευτελισμός ενός ανώτατου δικαστηρίου που άγεται και φέρεται απο περιπλανώμενες κομπανίες...

Stergios said...

Prepei kati na kanoume, o xoros tou proin ippodromou exei perifraxtei edo kai mia ebdomada. Opote ta erga mallon arxizoun mesa ston Augusto...
Prafanos prepei na drasoume grigora oste na fanei i antithesi ton dimoton stin tsimentopoihsi kai tin ekmetalefsi tis perioxis tou ippodromou.